Tri Dajret - Parodi - Humor Shqip

TV 2000 15 105 subscribers

Aktrojne: Behar Mera dhe Rita Lati Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscribe: Mos harroni te abonoheni ne kanalin tone qe te njoftoheni per cdo humor te ri qe do hidhet. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na ndiqni edhe ne: Facebook: https://www.facebook.com/TV2000shi/ Twitter: https://twitter.com/TV2000shi

2 Comments

Add Comments